Hirdetés

Borderlands 3 - biztosan nem fog visszatérni Handsome Jack

|

A sorozat ikonikus karakterétől búcsút vettünk pár évvel ezelőtt, a játék rendezője elmondta, hogy ne számítsunk az újbóli felbukkanására.

Hirdetés

Már csak néhány hét, és újra visszatérhetünk a Borderlands univerzumába, és felforgassunk mindent, viszont a sorozat egyik legérdekesebb karaktere, Handsome Jack nem fog felbukkanni a Borderlands 3-ban.

Hirdetés

Paul Sage, a játék rendezője a Critical Hitnek  adott interjúban elmondta, hogy az eredeti terveik között szerepelt az az ötlet is, hogy esetleg visszahozzák Jacket, de végül úgy gondolták ideje továbblépni, és más irányokba terelni a történetet. Handsome Jack ugyan közkedvelt karakter volt, viszont a Borderlands 2 sztorija után nagyon furcsa lett volna, ha újra előkerül, így a Gearbox úgy döntött, jobb lesz, ha a harmadik részben már nem fog szerepelni. Sage azt is megjegyezte, hogy ha Jacket visszahozták volna, az teljesen aláásta volna a játékosok Borderlands 2-be fektetett munkáját, így végül mellőzték a karaktert.

A Borderlands 3 szeptember 13-án fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, valamikor később pedig Google Stadiára is. Ti szívesen láttátok volna újra Handsome Jacket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)