Hirdetés

Borderlands 3 - Ice-T szerint azt pletykálják, hogy ő is benne lesz a játékban

|

Az egészben az az érdekes, hogy az előadó Twitter-bejegyzésének megjelenése előtt nem is igazán beszéltek ilyesmiről az emberek.

Hirdetés

Gőzerővel készül a Gearbox műhelyében a Borderlands 3, ami nagy valószínűséggel mind hangulatban, mind pedig játékmenetben hozza majd az elődök színvonalát. Sőt, még az is lehet, hogy egy ismert zenész is megszólaltat benne egy karaktert.

Hirdetés

Tracy Marrow, ismertebb nevén Ice-T a Twitteren osztott meg egy posztot, amiben arról ír, hogy egy pletyka szerint ő is szinkronizálni fog valakit a készülő játékban. Nem titok, hogy a néha színészként is tevékenykedő zenész szereti a videojátékokat, így simán elképzelhető, hogy a Gearbox felkérte egy szerepre. Habár kicsit árnyalja a helyzetet, hogy Ice-T Twitter-bejegyzésééig igazából senki sem pletykált ilyesmiről. Lehet, hogy szándékosan szivárogtat, de az is lehet, hogy épp így akar szerephez jutni.

Szerintetek tényleg szerepelni fog a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)