Hirdetés

Borderlands 3 - több mint 35 órányi játékidőt tartalmaz

|

A Gearbox egy igencsak tartalmas játékkal készül bővíteni a Borderlands franchise-t.

Hirdetés

Nagyot ment a Borderlands széria a közelmúltban, hiszen a Borderlands 3 új trailerrel és infókkal kényeztette a rajongókat az E3 kapcsán, a PlayStation Plusz előfizetők ingyen húzhatják be a The Handsome Collectiont és elérhetővé vált a második és harmadik részt összekötő ingyenes DLC is. 

Hirdetés

Most pedig újabb remek hírt kaptunk: a játék kreatív vezetője, Paul Sage a GamesBeatnek árulta el, hogy a Borderlands 3 fő kampányának teljesítése több mint 35 órára fog rúgni, de ha mindent fel szeretnénk fedezni és minden mellékküldetést megcsinálni, akkor még ennél is több játékidőre számíthatunk. 

Persze a hosszú játékidő egyáltalán nem meglepő, hiszen a Borderlands 3 nagyobb minden eddigi epizódnál - elég csak belegondolni, hogy már nem csak egyetlen planétán, hanem több bolygón is kalandozhatunk -, ezt pedig csak tovább fokozzák a megjelenés utánra betervezett tartalmak is. 

A Borderlands 3 szeptember 13-án jelenik meg PC-re (ideiglenesen Epic Games Store-exkluzívként), PS4-re és Xbox One-ra, valamint Google Stadiára is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)