Hirdetés

Borderlands 3 - nagyon elégedett a Gearbox a számokkal

|

A játék megjelenésének napján PC-n kétszer annyian játszották egyszerre, mint a Borderlands 2-t.

Hirdetés

Akadtak problémák a Borderlands 3 PC-s változatával, és miközben ezeket igyekszik mihamarabb elsimítani a Gearbox, Randy Pitchford Twitteren örömködött egy kicsit az első nap látott számokon. 

Hirdetés

Ahogy a Metro Exodus esetében, úgy itt sem riasztotta el a játékosokat az, hogy a játék csak az Epic Games Store-on keresztül érhető el. Pitchford állítása szerint a megjelenés napján, azaz múlt pénteken előfordult, hogy kétszer annyian játszottak egyszerre PC-n, mint anno a Borderlands 2-vel annak startjakor, sőt, a hétvége folyamán megdőlt a korábban beállított rekord.

A SteamCharts adatai alapján a sorozat előző számozott részének mindenkori egyidejű játékosszám-csúcsa 123596 volt, melyet ha nem is az első napon, de a megjelenést követő hónapban, 2012 szeptemberében sikerült elérni, ami azt jelenti, hogy a Borderlands 3 kb. 250 ezerig jutott. Ezzel - ha ismét a SteamCharts-ot nézzük - bekerülhetne a mindenkori top 10-be, kitúrva a Payday 2-t, bár az oldal listáján szerepel a Kathy Rain és a Kholat is, amik a csúcsaik beállítása után gyanúsan hamar elvesztették játékosaik nagyon nagy részét.

Ti játszotok már vele? Milyen platformra vettétek meg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)