Hirdetés

Borderlands 3 - bemutatkoztak a vault hunterek és a játék kiadásai is

|

A Gearbox izgalmas információkat árult el a széria új részével kapcsolatban.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat bőségesen ellát minket látni- és tudnivalókkal a Borderlands 3-at illetően: nemrég egy vadonatúj trailerrel és egy megjelenési dátummal leptek meg minket, ezúttal viszont a játék karaktereivel és különleges kiadásaival kapcsolatban árultak el néhány fontos részletet.

Hirdetés

A rajongók már nagyon kíváncsiak voltak a négy új vault hunter kilétére, akik felbukkantak az első teaserben is, a Gearbox pedig most röviden bemutatta őket: ott van Moze (The Gunner), aki erősítésként a mech-követőjét, Iron Beart hívja segítségül; Amara (The Siren) egy tapasztalt harcos, aki képes hatalmas öklöket idézni és Siren erejével összezúzni az ellenfeleit; FL4K (The Beastmaster) a vadászatért él, halálos kedvencei pedig követik minden parancsát; Zane (The Operative) a csatatéren használatos szerkentyűkre szakosodott, és profi abban, hogy belevesse magát a harcba, káoszt okozzon, majd eltűnjön, mintha ott se lett volna. Az új karaktereknek pedig szükségük is lesz minden képességükre, ugyanis a banditaklánokat egyesítő Calypso ikrekkel néznek szembe.

De a csapat nem csak a hunterekről, hanem a játék kiadásairól is mesélt. Négyfajta változatban szerezhetjük be a Borderlands 3-at: a standard verzió az alapjátékot tartalmazza, a Deluxe Edition kozmetikai és fegyvercsomagokat kínál (Retro Cosmetic Pack, Neon Cosmetic Pack, Gearbox Cosmetic Pack, Toy Box Weapon Pack), a Super Deluxe Edition ezeken felül magába foglalja a Season Passt is, amit négy kampány DLC-vel és egyéb extrákkal pakoltak meg. 

A legérdekesebb és egyben legdrágább gyűjtői darab, a Borderlands 3 Diamond Loot Chest kizárólag a GameStoptól vásárolható meg és a fenti tartalmakon kívül felvonultat egy különleges replikát, tíz figurát, egy Sanctuary 3 modellhajót, négy Vault Key kulcstartót, egy szövet galaxis térképet, öt litográfiát és egy steelbookot. Körülbelül több mint 71 ezer forintot kóstál ez a kollekció. 

A Borderlands 3 szeptember 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)