Hirdetés

Borderlands 3 - a jövő héten bemutatkozik az első kiegészítő

|

Remélhetőleg mindenki végzett már az alapjáték kampányával, és készen áll valami újra.

Hirdetés

A Gearbox úgy döntött, hagyományos módon, fizetős DLC-csomagokkal bővíti a Borderlands 3-at, mert a rajongók ezt szokták meg, ezt szerették, és elégedettek voltak a rendszerrel a múltban. 

Hirdetés

Aki vásárolt Season Passt, annak különösen érdemes lesz figyelnie november 20-án délután 5 órától a Borderlands Twitch csatornáját, ugyanis ott leplezik majd le az első DLC-t. Greg Miller és Fran Mirabella a The Borderlands Show keretében Randy Pitchforddal beszélgetnek a várható újdonságokról, lootokról, történetekről, új helyszínekről. Aki lemarad, a YouTube-csatornán megtalálhatja a felvételt, de mi is közzétesszük majd itt, a GSO-n. 

Összesen egyébként négy DLC-vel készül a Gearbox, és ezek mindegyike része a Season Passnak. Emellett jönnek ingyenes frissítések is új tennivalókkal, javításokkal; legközelebb a Takedown at the Maliwan Blacksite endgame kihívás és a Mayhem Mode 4 kerül be, még ebben a hónapban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)