Hirdetés

Borderlands 3 - véletlenül már most kikerült a launch trailer

|

Persze a Gearbox gyorsan levette a videót, de még így is sikerült lementeniük azt a rajongóknak.

Hirdetés

Hamarosan visszatérhetünk Pandorára és egy csomó másik bolygóra is, ugyanis néhány nap múlva befut az idei év egyik legjobban várt játéka, a Borderlands 3. Most pedig egy bakinak hála megnézhetjük az utolsó kedvcsinálót hozzá.

Hirdetés

Néha előfordul, hogy a hivatalos csatornák kezelői idő előtt tenyerelnek rá a gombra, és így kicsit hamarabb értesülünk például egy bejelentésről. Nemrég felkerült a Gearbox hivatalos Twitter-oldalára a Borderlands 3 launch trailere, ám valószínűleg csak véletlenül, mert azóta már el is távolították azt onnan. Ám ahogy az lenni szokott, a játékosok most is gyorsabbak voltak, és a Redditen már meg is lehet nézni a videót, igaz, nem a legjobb minőségben. Íme:

Borderlands 3 launch trailer posted by Gearbox's twitter and then taken down from r/borderlands3

Nemsokára valószínűleg a hivatalos verzió is befut, de addig is be kell érnünk ezzel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)