Hirdetés

Borderlands 3 - mindenkinek bőségesen jut majd a lootból

|

A Borderlands 3-ban semmi nem állhat majd a meggazdagodásunk útjába... még a saját barátaink sem.

Hirdetés

Jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik amiatt aggódtak, hogy esetleg üres kézzel távoznak majd a Borderlands 3 világából.

Hirdetés

Egyelőre nem olyan sok részlet látott napvilágot a Borderlands 3-al kapcsolatban, hasznos apróságokról viszont elég gyakran érkeznek információk. A legfrissebb jó hír az, hogy szerencsére nem kell majd attól félnünk a Borderlands 3-ban, hogy valaki elveszi elölünk a nehezen megszerzett zsákmányt. A PlayStation Blog új bejegyzéséből kiderült, hogy mostantól nem vehetjük fel egymás elől a lootot, mivel mindössze azokat a tárgyakat láthatjuk majd a földön heverni, amiket csak mi tehetünk zsebre.

A csapattársaink pedig a mi cuccaink helyett egészen más lootot találnak majd az imént lepuffantott ellenfelek holttestei mellett. Szóval többé nem kell azon veszekedni, hogy ki és mit vegyen fel, helyette mindenki csak a személyre szabott zsákmányát kaparinthatja meg. Az még kérdéses, hogy ládák esetén is ez lesz-e a helyzet. De ha visszalépésnek érzed ezt az új megoldást, akkor a hagyományos, Borderlands 2-es loot drop rendszerre is visszaválthatsz a beállításokban, szóval a korábbi részekhez hozzászokott rajongóknak sincs oka az idegeskedésre.

Te melyik loot drop rendszert tartod jobbnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)