Hirdetés

Egy rövid ideig könnyebb lesz legyűrni a Borderlands 3 raidjét

|

Megpróbáltad egyedül vagy egy teljes csapat nélkül legyűrni a Blacksite eseményt, de esélyed sem volt? A héten te is megkapod a lehetőséget a sikerre.

Hirdetés

A Borderlands 3 egyik komolyabb kihívása a  Takedown at the Maliwan Blacksite. Ez gyakorlatilag egy kigyúrt karaktereknek és teljes partinak készült raid, amiben a kihívás teljesítésért komoly jutalmak járnak. Egyedül vagy teljes csapat nélkül szinte lehetetlen teljesíteni az egészet, épp ezért indul a héten a scaled esemény.

Hirdetés

A Maliwan Blacksite skálázódó verziója január 16-tól január 30-ig lesz elérhető. Ezalatt az időszak alatt a nehézség mértéke a csapat erejéhez és méretéhez igazodik, ami mindenkinek esélyt ad majd a Takedown végigjátszására. A zsákmány nem változik, így komoly lootot lehet majd bezsebelni ezalatt az időszak alatt. Január 30-tól minden visszaáll a régi kerékvágásba.

A fejlesztők egyébként a napokban egy súlyosabb hibajavító frissítést is kiadtak, így érdemes lehet visszanézni, ha egy bug az uninstallig dühített benneteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)