Hirdetés

Borderlands 3 - egy törölt hirdetés szerint szeptemberben jön és Epic Store exkluzív lesz

|

Hivatalosan csak szerdára ígért bejelentést a Gearbox, de valami hiba csúszhatott a számításba.

Hirdetés

Egész nap nevetgéltünk az áprilisi tréfákon, de lehet, hogy a legnagyobb durranást a nap végére tartogatta a Gearbox. Vagy ez, vagy valakit most nagyon kirúgnak.

Hirdetés

A Borderlands 3 első trailere mellé azt az ígéretet kaptunk, hogy április 3-án bővebben is mesélnek majd a játékról, de nagyon úgy tűnik, hogy valaki korábban nyomta meg a gombot. Twitterren bukkant fel az alábbi két bejegyzés, amiket aztán villámgyorsan töröltek is, de az internet nem felejt.

Ezek értelmében a Borderlands 3 megjelenése szeptember 13-án lesz esedékes (ami egyébként péntekre esik), az Epic Store logóból pedig arra következtetünk, hogy ezt sem a Valve platformján fogjuk megvenni. Persze ma azt sem hisszük el, amit kérdeznek, úgyhogy simán benne van, hogy csak egy hatalmas trollkodás áldozatai vagyunk épp. Remélhetőleg napokon belül kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)