Hirdetés

Borderlands 3 - a Gearbox végre nekilát a munkának, fejlesztőket keresnek

|

A Gearbox készen áll. Megindul a Borderlands 3 fejlesztése és a stúdió már keresi is a tehetséges friss munkaerőt. De vajon milyen lesz a folytatás?

Hirdetés

A PAX South 2015 második napján a Gearbox Software ügyvezetője, Randy Pitchford elmondta, hogy még a rendezvény alatt mondanak valamit a Borderlands 3-ról.

A 2K Games nemrégiben bejelentette a Borderlands: The Handsome Collectiont, sőt hamarosan érkezik a következő The Pre-Sequel DLC is, nem beszélve a Borderlands Online-ról, amiből ugyan mi sajnos kimaradunk, viszont egyértelműen jelzi, hogy a cég mindent ki akar sajtolni a méltán sikeres sorozatából. 

A Gearbox még ugyan nem kezdett el hivatalosan dolgozni a Borderlands 3-on, de Pitchford elmondta, hogy már "készen állnak" és nem sokkal a PAX South 2015-ös panel után egy tweetben szólította fel a munkát kereső tehetséges fejlesztőket, hogy csatlakozzanak a csapathoz.

A Borderlands 3-ról egyelőre szinte semmit sem tudunk, de az alapján, hogy a vállalat lefoglalta a "Borderworld" nevet, arra lehet következtetni, hogy egy lényegesen nagyobb játékot kapunk, amiben még esetleg több bolygó is lesz. Most azon jár az agyam, hogy milyen Borderlands-játéknak is örülnék a legjobban és mi az, ami mindenképpen kell bele, lehet, hogy össze is szedem ezt egy cikkben.

Segítsetek. Szerintetek milyen legyen a Borderlands 3? 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)