Hirdetés

Borderlands 3 bejelentésre készül a Gearbox?

|

Nagyon titokzatos, "még sosem látott" bejelentésekkel készül a csapat a PAX East 2019-re. Talán kedvenc looter/shooter agymenésünk következő részét rejtegetik?

Hirdetés

Nagyjából a teremtés óta jönnek pletykák a Borderlands 3 létezéséről, a Gearbox Software pedig egészen eddig csak ült a babérjain, élvezte a rajongók szűnni nem akaró könyörgését. Most hamarosan kiderülhet, hogy lesz-e folytatás, mivel a PAX East 2019-re egy meglehetősen komoly előadással készülnek. Persze, hogy reménykedünk!

Hirdetés

A panel március 28-án esedékes, és így vezetik fel:

"Itt a lehetőséged, hogy bepillanthass a kulisszák mögé, és elsőként értesülhess a legújabb hírekről a Borderlands, Battleborn, Brothers in Arms és egyéb sorozatok fejlesztőitől. Lesznek eddig sosem látott bemutatók, exkluzív infók és meglepetések, ne hagyd ki!"

Ez nagyon úgy hangzik, mintha komoly játékbejelentésekre számíthatnánk a jövő hó végi bulitól. A legvalószínűbb tipp egyelőre az, hogy a Borderlands 3 bejelentésére készülnek, de ha ezt nem is fogják meglépni, a panel alatt biztos lesz szó a sorozatról.

Ti szeretnétek látni végre egy Borderlands folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)