Hirdetés

Hamarosan leleplezik a Borderlands 3 következő DLC-jét

|

Már csak pár napot kell várniuk a Borderlands-rajongóknak arra, hogy megtudják, milyen új tartalmakkal fog bővülni a harmadik rész.

Hirdetés

Nemrég még egy szezonális eseménnyel, a Valentin-napi eventtel lepte meg a Gearbox a Borderlands 3 játékosait, amely új cuccokat hozott és megemelte a szinthatárt is, nemsokára azonban elérkezik az idő, hogy bejelentsék mi következik a decemberi Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot DLC után. 

Hirdetés

A stúdió a leleplezést a PAX East keretében, február 27-én ejti meg, azonban az sem marad ki az izgalmas újdonságokból, aki nem tud ellátogatni a helyszínre, ugyanis streamelve lesz a panel: 

A Gearbox tavalyi PAX East szereplése meglehetősen emlékezetes - és bizonyos elemeiben szürreális - volt, hiszen itt jelentette be a fejlesztőcsapat a Borderlands 3-at és a Borderlands: Game of the Year Editiont is. Idén nem várunk ennyi meglepetést, de a DLC trailere miatt is érdemes lesz felnézni a GSO-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)