Hirdetés

Borderlands 3 - nem lesz előtöltés PC-n

|

Az Epic Games Store elvileg rendelkezik a funkcióval, de nem biztosak benne, hogy az ki tudja szolgálni a várható igényt.

Hirdetés

Ha abban a percben nyomni akarod majd a Borderlands 3-at PC-n, amint megjelenik, akkor érdemes felkészülnöd egy alapos csalódásra és várakozásra. Az Epic Games elnöke, Tim Sweeney maga közölte a szomorú hírt, miszerint az Epic Games Store nem fogja támogatni a játék előtöltését.

Hirdetés

Mivel PC-re egyedül ott lehet majd elérni a játékot, így sok rajongó hangot adott csalódásának, és sokan feltételezték, hogy az EGS újabb hiányzó funkciója lehet az oka ennek a kellemetlen helyzetnek (természetesen ők nem ilyen visszafogottan fogalmazták meg felmerülő gyanújukat a kérdést illetően). A helyzet ennél picit bonyolultabb: a cég Trello oldalán látható, hogy a harmadik féltől származó játékok előtöltésére vonatkozó fejlesztések már májusban befejeződtek. Ezt maga Sweeney is megerősítette.

Sweeney választweetjében hozzátette, hogy a rendszer valóban kész, és egyes címeknél rendben is működik, de egyelőre nem biztosak abban, hogy egy ekkora cím megjelenését is képesek kiszolgálni. Valamelyest érthető, hogy a srácok nem akarnak egy ekkora blockbusternél tesztelni egy relatív új feature-t, mivel a Borderlands 3 lesz valószínűleg a legnépszerűbb EGS játék a Fortnite után, így a platform üzemeltetője értelemszerűen el akar kerülni minden lehetséges katasztrófát, ami egy eddig nem megfelelően tesztelt rendszerből fakadhatna.

Persze ez feltehetően keveseket vigasztal majd, de próbáljunk megértőek lenni, remélhetőleg legközelebb nem kell ilyen mellékhatásokkal számolnunk és az Epic az exkluzív címek leütése mellett a technikai felkészültségre is ugyanannyi figyelmet fordít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)