Hirdetés

Borderlands 3 - több PC-s játékos mentésének is nyoma veszett

|

Komoly problémáa ütköztek a PC-sek, és sokan azt gyanítják, hogy az Epic Games Store felhőalapú mentési rendszere lehet a ludas.

Hirdetés

Végre berobbant a Borderlands 3, így a rajongók visszatérhetnek a Gearbox őrültségekkel és loottal teli univerzumába. A játék értelemszerűen nagy népszerűségnek örvend, viszont a PC-s változattal akadnak problémák, és a jelek szerint most felütötte a fejét egy még nagyobb gond.

Hirdetés

Többen arra panaszkodnak a neten, hogy a felhőalapú mentés bekapcsolása után egész egyszerűen elveszett a Borderlands 3-as mentett állásuk PC-n, vagy vissza lettek dobva egy korábbi pontra. Egy rajongó például hét órányi játékmenetet vesztett el az Epic megoldása miatt.

Az IGN.com producere, Denis Legarie szintén arról számolt be a Twitteren, hogy a játék kitörölte a mentését.

Viszont úgy tűnik, nem minden esetben a felhőalapú rendszer a hiba, mivel egy streamer a gépére mentette a játékát, és állítása szerint ezután már nem ott tartott, ahol előző este.

A fentieken túl pedig a Gearbox fórumára is elég sok panasz érkezett. Hivatalosan még sem a fejlesztők, sem az Epic nem reagált a panaszokra, úgyhogy egyelőre az tűnik a legjobb megoldásnak, ha csinálunk egy biztonsági másolatot a fájlunkról, illetve az sem árthat, ha kikapcsoljuk a felhőbe való mentést.

Ti tapasztaltatok már ilyesmit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)