Hirdetés

Borderlands 3 - a kiszivárgott infók szerint több bolygót is meglátogatunk

|

A 4chan egyik felhasználója szerint nem csak Pandorán fogunk kalandozni. A felfedezhető helyszínekről és a játszható karakterekről is mesélt.

Hirdetés

Mint minden "szivárgást" ezt is érdemes lesz kellő finomsággal kezelni. Kaptunk már olyan infókat 4chan felhasználóktól, amelyek később mind beigazolódtak, de mellélövésből sem volt kevés.

Hirdetés

Ettől függetlenül az egyik felhasználó mesélt ezt-azt a Borderlands 3-ról. A játék elvileg 5 évvel a második rész után játszódik. Tiny Tina (már felnőttként) és Patricia Tannis is felbukkannak sok más visszatérő karakter, például az AI formában létező Handsome Jack mellett. 

A játszható karakterek között lesz egy Flak nevű Beastmaster, aki állatokat idézhet maga mellé. Lesz egy Batman stílusú idősebb férfi, aki kütyüket és pénzt használ a harcban, illetve lesz egy közelharcos Siren karakter, aki sok szempontból Brickre hasonlít majd. Az utolsó Vault Hunter egy Vladof karakter lesz, akit már 2017-es tech demókban is láthattunk.

Az NPC-k feléleszthetik majd a játékost, amennyiben elég közel vannak hozzá, a fegyverek pedig modulárisan tuningolhatóak lesznek, ami azt is jelenti, hogy valószínűleg kevesebb fegyver lootot kapunk majd. A játék főszereplői a Calypso ikrek lesznek. Egyikőjük egy Siren nő, a másik pedig egy Siren-szerű férfi. Ők a The Children of the Vault szekta vezetői.

A játékosok több bolygót is bejárhatnak majd, ezek között ott lesz Promethea, a Borderlands háttértörténetének egyik fontos helyszíne. Természetesen Pandora is bejárható lesz.

Már nincs sok hátra a Gearbox játékának bejelentéséig, addig kezeljétek ezeket az infókat meg nem erősített pletykákként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)