Hirdetés

Borderlands 3 - megmutatta magát Promethea, az Atlas otthona

|

Videón és képeken nézhetjük meg a bolygóméretű várost..

Hirdetés

A Borderlands 3-ban nem csak egy planétát, hanem egy egész univerzumot bejárhatunk majd, leszállhatunk mindenféle tájakon, és meglátogathatjuk az Atlas vállalat főhadiszállását is magán hordozó Prometheát.

Hirdetés

Az egész bolygót átölelő város egyes részeit egy rivális vállalat, a Maliwan lerombolta, de azért így sem mutat rosszul. Hatalmas felhőkarcolók között harcolhatunk majd ellenfeleinkkel, többek között a rágcsáló-rovar hibridekkel, akik a csatornákat és a sikátorokat járják, vagy a Children of the Vault embereivel, akik a csalódott, kiábrándult lakókra utazva toboroznak. Az alábbi videóban és az alá beszúrt galériában láthatjátok Prometheát.

A Gearbox új játéka szeptember 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)