Hirdetés

Borderlands 3 - a Gearbox vezetője elég konkrétan utalt arra, hogy készül a folytatás

|

Az ügyvezető igazgató teljesen rákattant a hármas számra, ami vagy a harmadik Borderlands játékot takarja, vagy csak durván megtréfálta az egész világot.

Hirdetés

A hivatalos bejelentéssel még mindig adósaink a fejlesztők, de azért Randy Pitchford, a Gearbox ügyvezető igazgatója most sem szalasztott el egy remek alkalmat arra, hogy nyomatékosítsa, készül a Borderlands 3.

Hirdetés

Pitchford a napokban a Twittert szórta tele mókás bejegyzésekkel, amelyeket egyértelműen a hármas szám uralt. Az egyik tweetjében például ezt írta:

"A teendőim listáján ma csak három dolog szerepel. Ugyanakkor van három megbeszélésem is még délután három óra előtt. Az univerzum mondani akar nekem valamit?"

Íme a teljes termés Pitchfordtól:

Nagyon reméljük, hogy esetleg a hamarosan esedékes The Game Awardson megtörténik a konkrét leleplezés is. Ugyanis ahogy azt maga Pitchford is mondta egy korábbi interjúban, egy termék egészen addig nem is létezik, míg be nem jelentők azt. 

Szerintetek hiú ábránd a Borderlands 3-ra számítani a The Game Awardson vagy azért érdemes lehet reménykedni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)