Hirdetés

Hamarosan újra növekszik a Borderlands 3 szinthatára

|

Magasabb szintre húzhatjuk hőseinket, és egy veszélyes bossharcot is bevállalhatunk majd velük.

Hirdetés

A legutóbbi The Borderlands Show-ban a Gearbox kitárgyalta, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a közeljövőben. Az első és legfontosabb a szinthatár növekedése, ami a Love, Guns and Tentacles DLC-vel együtt érkezik majd március 26-án. Amint landol a csomag, a karakterek 53-ról 57-re növelhetik majd a szintjüket.

Hirdetés

Ez nem csak azért jó dolog, mert a nagyobb számok nagyobb hatékonyságot jelentenek, hanem mert így kirakhatunk négy új skillpontot a fejlődési fán, és ezzel már 2 capstone képességgel is felruházhatjuk a karakterünket. A szinthatár növelés mellett a srácok egy ECHOcast Twitch kiegészítést is be fognak építeni, ami lehetővé teszi, hogy a streamek nézői a Twitch Bit valuta költésével koktélokat küldhessenek a Borderlands 3 játékosoknak. Ezek az italok extra buffokat garantálnak majd a streamernek.

Áprilisban két tartalom is érkezik ingyen, ezek a Mayhem Mode 2.0 és a Revenge of the Cartels esemény. Utóbbi egy küldetéssorozat lesz Maurice-tól, aki szeretne velünk kivégeztetni pár ügynököt. Ha ez sikerül, akkor egy új helyszínre utazunk, ahol egy kemény bossharc vár majd ránk.

Lesz mit csinálni a Borderlands 3-ban a következő hetekben is, érdemes lehet ismét elővenni - pláne ha még nem húztátok fel mindegyik karaktert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)