Hirdetés

Borderlands 3 - egyszerűen zsákolhatunk be hozzá új tartalmakat

|

A Vault Insider Program újabb szezonjával kozmetikai cuccokat szerezhetünk a Borderlands 3-hoz.

Hirdetés

A Borderlands V.I.P. keretében pontokat gyűjthetünk, amiket azt követően értékes játékbeli tartalmakra válthatunk be. A rendszer az aktivitásunkat jutalmazza, mint a fiókok összekapcsolása, videók megtekintése, cikkek elolvasása, kódok beváltása, kérdőív kitöltése és így tovább. 

Hirdetés

A Vault Insider Program második szezonja elrajtolt és a Borderlands 3 egyik új karakterére, Zane-re fókuszál, így az említett pontok beváltásával hozzá oldhatunk fel új kozmetikai cuccokat, de olyan jutalmakat is bezsebelhetünk, amiknek a Borderlands 2-ben és a Commander Lilith DLC-ben vesszük hasznát (például egy pöpec fegyvercsomagot). Íme egy kis betekintés az új V.I.P. szezonba: 

Természetesen a Season 1 tárgyai továbbra is beválthatóak maradtak, így aki lecsúszott bármelyikről, az pótolhatja a hiányosságot. Ha szeretnétek részt venni a programban, akkor érdemes csekkolni a hivatalos honlapot a részletekért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)