Hirdetés

Megvan a Borderlands 3 steames megjelenési dátuma, a következő DLC is bemutatkozott

|

A március meglehetősen izgalmas lesz a Borderlands 3 rajongói számára: nem csak egy új platformon lesz elérhető a játék, de rengeteg extra tartalom is érkezik.

Hirdetés

A 2K és a Gearbox megígérték, hogy a Borderlands 3 csak időlegesen lesz Epic Games Store-exkluzív, és ez a korlátozás bizony hamarosan lejár. A játék egészen pontosan március 13-án érkezi meg a Valve platformjára Season Pass-szel, Deluxe Editionnel és Deluxe bónusz tartalmakkal együtt. Az említett szezonbérlettel minden nagy DLC-t megkaptok, ahogy ez az EGS-en is működött.

Hirdetés

A steames bejelentést nem tolta túl a Gearbox, de egy vicces kis trailert azért összedobtak hozzá. Akinek már megvan a Borderlands 3, az sem fog unatkozni, hiszen közeleg a játék második nagy tartalmi csomagja, a Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock. Ebben a sztoriban egy eljegyzési partira vagyunk hivatalosak a Xylourgos nevű, fagyos pusztasággal borított bolygóra. Itt számtalan kegyetlen szörnyeteg, fura szektatagok, és egy hátborzongató szellemváros, Cursehaven várnak majd ránk.

Túlvilági rémek fenyegetik Wainwright és Hammerlock fogadalomtételét, de majd ott leszünk mi, hogy rendet tegyünk. A lövöldözésben egy visszatérő kedvenc, Gaige is segít majd.

A DLC pontosan március 26-án érkezik, és minden Season Pass és Super Deluxe Edition tulajdonos azonnal hozzáférhet majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)