Hirdetés

Borderlands - tele van a teaser titkokkal

|

Noha a Gearbox által közzétett ízelítő nem említ egyetlen konkrét játékcímet sem, azért a videóban számos titkot fedezhetünk fel. Még egy kódot is rejt.

Hirdetés

A Gearbox a közelmúltban többször is utalt arra, hogy a PAX Easten különböző meglepetésekre számíthatunk a Borderlands franchise kapcsán. A legújabb videóban például a széria ismert karakterei és új arcok bukkantak fel, hogy felcsigázzanak minket a holnapi bejelentés előtt. Az igazi rajongók elkezdték tüzetesebben átvizsgálni a videót, és találtak ezt-azt.

Hirdetés

Az első easter egg egy SHiFT kód, amelynek darabjai elszórva találhatóak meg a videóban. Ez a Borderlands 2-ben váltható be Savlador's Community Day skinre és öt aranyláda kulcsra. Csak írjátok be, hogy C35TB-WS6ST-TXBRK-TTTJT-JJH6H, és máris tiétek a jutalom

De van még más is. 15 másodpercnél egy fehér pötty kezd el villogni a bal felső sarokban, a villogás által kiadott Morze-kód pedig azt jelenti, hogy "count te sirens", azaz "számold a sziréneket". A széria rajongói tudják, hogy a szirének változatos képességekkel rendelkező nők, ezekből pedig hármat lehet látni a videóban, amely utalás lehet a Borderlands 3-ra.

Érdekes a 41. másodpercben a videó jobb alsó sarkában felbukkanó Braille-írás is, amely lefordítva annyit tesz, hogy "kövess és engedelmeskedj". Ez lehet a következő játék szlogenje, vagy utalhat a cselekményre.

Ehhez kapcsolódhat az is, hogy míg 23 másodpercnél egymás után láthatunk négy új karaktert, addig a teaser trailer kezdetén tőlük "elszeparálva" mutatkozik be két vadonatúj arc, akik ráadásul egy fordított Vault logó alatt pózolnak.

A Gearbox március 28-án estére tartogatja a puskaport, akkor talán választ kapunk majd minden kérdésünkre. Nézzetek vissza, mindent elárulunk, amit tudni kell!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)