Hirdetés

A Gearbox megmutatta, hogy néz majd ki a Borderlands 3

|

A játék valószínűleg még messze nincs kész, viszont alakulgat, és annyi anyag már elkészült, hogy a Gearbox mutathasson egy tech demót.

Hirdetés

Egyszer, valamikor a remélhetőleg nem nagyon távoli jövőben megjelenik majd a Borderlands 3, ami megteszi bocsánatkérésnek az elbaltázott Battleborn után. A Gearbox most ezen dolgozik, a GDC 2017-en mutatott is pár dolgot, ami a játékhoz készült.

A sorozat harmadik részét az Unreal Engine 4 hajtja majd, ami csodás dolgokra képes. Az alábbi videóban látottak kapcsán Randy Pitchford nagyon óvatosan fogalmazott, többször is felhívta a figyelmet arra, hogy az előadást hallgatók a technológiai megoldásokat (például az árnyékokat) figyeljék, mert az elkészült modellek vagy bekerülnek a játékba, vagy nem. Külön kiemelte, hogy ne találgassa senki, ki lehet a karaker, szándékosan takarták el az arcát. Említette, hogy bolygónként máshogy tudják a környezet viselkedését állítani, ami azt sugallja, hoy nem vagy nem csak Pandorán kalandozhatunk majd.

Remélhetőleg az E3-on mutatnak valami olyat is, ami az átlag felhasználó számára is izgi, de azért nem tennénk erre nagy összeget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)