Hirdetés

Borderlands 3 tesztek - elég jók lettek az első amerikai értékelések, de akad azért kivétel

|

Közben a hivatalos launch trailer is befutott.

Hirdetés

Nagyon szeretnénk már mi is írni a Borderlands 3-ról, de a kiadó döntésének értelmében csak és kizárólag az amerikai médiumok kaptak megjelenés előtt tesztkódot a játékhoz, a világ többi részének egyelőre türelemmel várnia kell. 

Hirdetés

A legtöbb oldalon közel tökéletes értékeléseket kapott a Borderlands 3, de a PC Gamer egy csöppet szigorúbb volt, mint az átlag. Ők egészen pontosan 63%-ot adtak a játéknak, mivel szerintük a sztori végtelenül unalmas, és egyébként is csak halálosan béna viccek sorozatából áll össze az egész narratíva. A humor nyilván eléggé szubjektív dolog, a jelek szerint a Borderlands 3 poénjai őket nem tudták elmosni. 

Borderlands 3 tesztek:

Destructoid - 9/10
Game Informer - 8/10
Forbes - 9/10
IGN.com - 9/10
PC Gamer - 63/100

Az első teszteredmények mellett pedig a nemrég véletlenül túl korán élesített launch trailert is hivatalosan közzétették, lessétek meg gyorsan ezt is:

A Borderlands 3 2019. szeptember 13-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Google Stadiára. Ti várjátok már? Mi nagyon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)