Hirdetés

Borderlands 3 - Troy Bakert nem kérték fel hozzá

|

A Tales from the Borderlands rajongók csalódottak lesznek.

Hirdetés

Még le sem csengett a Borderlands 3 Epic Store-exkluzivitása miatti panaszhullám, a Gearbox ismét rálépett a rajongók tyúkszemére - legalábbis azokéra, akik szerették a Telltale Games fejlesztésében készült Tales from the Borderlandset. A bejelentő videóból kiderült, hogy az epizodikus kaland főszereplője, Rhys is fel fog bukkanni a játékban, akit Troy Baker szólaltatott meg. 

Hirdetés

A szériát kedvelő játékosok arra számítottak, hogyha valaha viszontlátják a karaktert, akkor ismét Baker hangján hallhatják majd kedvencüket, azonban a Gearbox valaki mást kért fel a szerephez. Erre rá is kérdezett valaki a Melbourne-ben megrendezett Supanova Comic-Con keretében, ahol Baker volt az egyik vendég, a színész pedig megerősítette, hogy a Borderlands 3-ban nem ő fogja alakítani Rhys-t. A szinkronszakma egyik legprofibb tagja csalódottságában egy picit oda is szólt a stúdiónak, szerinte ugyanis a Gearboxnak tudnia kell, hogyha karaktereket hoznak vissza a Telltale-féle Borderlandsből, akkor az eredeti színészeket kellett volna felkérni hozzájuk. 

I was at Supanova Melbourne yesterday & I managed to ask Troy Baker if he is returning as Rhys in BL3 which he replied with "I'm sorry to break it to y'all, that isn't me" -- (sorry for vertical video, con had rules bout vid recordings during panels) from r/borderlands3

Kíváncsian várjuk, hogy mit fog erre reagálni a fejlesztőcsapat és hogyan fogadják a rajongók. A Borderlands 3 szeptember 13-án fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, addig bőven van idő mindent letisztázni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)