Hirdetés

Borderlands 3 - a Gearbox reagált Troy Baker szavaira

|

A vállalat elnöke a közösségi médiában beszélt arról, hogy mi a helyzet Rhys szinkronjával.

Hirdetés

Nemrég írtunk arról, hogy a melbourne-i Comic-Conon az egyik legismertebb szinkronhang, Troy Baker is részt vett, ahol a színész odaszólt a Gearboxnak, amiért azok lecserélték őt egy másik színészre a Tales from the Borderlands főszereplőjének visszahozásakor. 

Hirdetés

Noha Baker úgy beszélt, mintha a stúdió soha nem kereste volna meg Rhys Borderlands 3-as szereplése kapcsán, a Gearbox elnökének szavai némileg árnyalják a történetet. Egy felhasználó ugyanis rákérdezett Twitteren, hogy a színész miért nem tér vissza a karakteréhez, mire Randy Pitchford azt válaszolta, hogy Troy-t kellene kérdeznünk, mivel az audio részleg vezetője szerint ő maga utasította vissza a dolgot. Pitchford egyébként megjegyezte, hogy ahogyan Rhys felbukkan a játékban, annál nem igazán számít a szinkron, de majd meglátjuk mi is a megjelenéskor és vagy egyetértünk vele, vagy nem. 

A Gearbox vezetője később hozzátette azt is, hogy Troy Baker elképesztően tehetséges, és úgy érezte, hogy igazi varázslattal van dolguk, amikor először dolgoztak vele együtt a Brothers in Armson, azóta pedig rengetegszer bizonyította már a tehetségét. 

Vajon mivel fog visszavágni ezután a színész? Ha lesz bármi fejlemény, mi szólunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)