Hirdetés

Borderlands 3 - különösen érdemes lesz streameket nézni

|

Az ECHOcast integrációnak köszönhetően például akkor is szerezhetünk lootot, amikor a videós kinyit egy ládát.

Hirdetés

Holnap este gyakorlatilag mindenki Borderlands 3-at fog streamelni a Gearbox és a 2K Los Angeles-i rendezvényéről, és élesben láthatjuk, mit tud majd az ECHOcast.

Hirdetés

Ennek köszönhetően a Twitchen futó streamek közben megnézhetjük az épp játszó videós felszerelését, skilljeit, táskája tartalmát, valamint ha egy speciális ládát kinyit, kis szerencsével megszerezhetjük az abban található cuccok a saját szintünkre skálázott változatát. Az ECHOcast funkció már holnaptól él, tehát már a megjelenés előtt is feltankolhatunk SHiFT kódokból.

Csirke már Los Angelesben van, itthoni idő szerint ma délután fogja kipróbálni a játékot, és bár mi nem fogunk streamelni, azért rögzítünk némi játékmenetet. A bejelentésekről holnap este természetesen azonnal beszámolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)