Hirdetés

Borderlands, Civilization - szünetelnek a szerverek

|

A GameSpy leállásának következtében határozatlan ideig elérhetetlenek lesznek a Borderlands és néhány Civilization játék online szolgáltatásai, például a többjátékos mód. Nem csak PC-n.

Hirdetés

A GameSpy megszűnése komoly kavarodást okozott a játékvilágban, a kiadók nem tudtak időben felkészülni erre, és míg néhányan úgy döntöttek, nem néznek új lehetőségek után, addig a 2K amely játékoknál érdemes, ott áttelepíti az online funkciókat a Steamworksbe.

Ugyanakkor ez azzal jár, hogy a GameSpy május 31-i leállását követő napokban, hetekben az alábbi játékokkal nem fogunk tudni többjátékos módban játszani, illetve a VoIP funkciókat használni:

Borderlands® (PC)
Civilization® III
Civilization® III: Conquests
Civilization® III: Play the World
Civilization® IV
Civilization® IV: Beyond the Sword
Civilization® IV: Colonization
Civilization® IV: Warlords

Nem kell aggódni, a listában szereplő játékok mindegyike játszható lesz multiplayerben, csak nem azonnal. A Borderlands és a Civilization Revolution PS3-as változatainak online szolgáltatásai szintén leállnak, de a 2K dolgozik azon, hogy alternatív megoldást találjon. Ugyanakkor az alábbi címek esetében teljesen megszűnik a támogatás:

Close Combat First to Fight (PC / Mac)
Jetfighter (PC)
Jetfighter V: Homeland Protector (PC)
Leadfoot (PC)
Rune (PC)
Stronghold 2 (PC)
Stronghold Legends (PC)
Top Spin (PS2 / PC)
Top Spin 2 (PC / DS)
Vietcong (PC)
Vietcong Demo (PC)
Vietcong Fist Alpha (PC)
Vietcong 2 (PC)
Vietcong 2 Demo (PC)
MLB Fantasy All-Stars (DS)
Sid Meier's Civilization Revolution (DS)
Major League Baseball 2K9 Fantasy All-Stars (DS)
NHL 2K10 (Wii)
NBA 2K10 (Wii)

Ezeken felül további DS-es és Wii-s címek multijának is búcsút mondhatunk, de nem a GameSpy, hanem a Nintendo Wi-Fi Connection Service május 20-i megszűnése miatt. 

Hiányozni fog valamelyik, vagy már úgyis túl régiek voltak ahhoz, hogy normális játékospartnert lehessen találni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)