Hirdetés

Borderlands DLC - Dr. Ned szigete

|

A Borderlands első DLC-jében a mostanában oly kedvelt zombikkal küzdhetünk vállvetve.

Hirdetés

A Borderlands: The Zombie Island of Dr. Ned megjelenés előtti utolsó videójában van minden, mi szem-szájnak hányingere, okádó zombik, rothadó félhalottak, és akinek még ezek után a kedves szókapcsolatok után nem ment el a kedve a hír továbbolvasásától, annak elárulom, maga Dr. Ned is megjelenik.

Dr. Ned-ről például azt is megtudjuk, hogy valószínűleg az egyik legkirályabb álbajusz tulajdonosa, és hogy nem teljesen komplett. Míg a South Parkból azt tanulhatta az ember, hogy a zombik ártalmatlanná tételének egyik legrosszabb módja a lefejezés, addig itt kimondottan a fejre kell mennünk, hiszen bármely más végtag elvesztése csak hátráltatja kicsit a zombit, elpusztítani nem fogja. A DLC a mai napon vált/válik elérhetővé az Xbox Live és PlayStation Network rendszerén keresztül, 800 MS pont, avagy 10 dollár fejében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)