Hirdetés

A Borderlands GOTY-ban egy hiba miatt nem mindenkinek működik a co-op

|

Tényleg szép és jó a Borderlands újrakevert verziója, csak éppen a játék legfontosabb eleme nem funkcionál benne jól.

Hirdetés

A büszke kalandozók már napok óta lövöldözhetnek a Borderlands felújított első részében, a probléma csak annyi, hogy sokan egyedül tehetik meg mindezt. Rengeteg jelentés érkezik a felújított verzió tulajdonosaitól, miszerint nem működik a co-op, se haverokkal, se idegenekkel.

Hirdetés

A hibáról először csak PS4-es felhasználók kezdtek beszélni, aztán jött a PC-s, és Xbox One-os tábor is. Már mindhárom platformról tucatjával jönnek a jelentések, melyek szerint ahányszor online szobához akarnak csatlakozni, annyiszor kapnak hibaüzenetet.

"A megjelenés óta próbálok csatlakozni meghívásos szobákhoz, de egyszerűen nem engedi."

Számtalan ehhez hasonló poszt érkezett a hivatalos fórumokra. Ezekre a Gearbox először instrukciókkal reagált, melyek segítettek megnyitni a többjátékos mód használatához szükséges portokat. Az hagyján, hogy sokan felháborodtak azon, hogy 2019-ben erre még szükség van, de ez még csak megoldást sem jelentett a panaszosok többségénél.

Ugyan a Gearbox hivatalos közösségi hálózatain keresztül nem érkezett kommentár az üggyel kapcsolatban, a hivatalos fórumok egyik moderátora értesítette a rajongókat, hogy a fejlesztők már tudnak a dologról, és aktívan dolgoznak a megoldáson. Remélhetőleg kis türelemmel ez is megoldódik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)