Hirdetés

Borderlands: Game of the Year Edition - felújítva tér vissza az első rész

|

PlayStation 4-re és Xbox One-ra látogat a Borderlands, méghozzá kipofozva, minden jóval megpakolva. Persze a PC-sek sem maradnak ki, ők ingyen frissíthetnek az új változatra.

Hirdetés

Pár napja már felkerült a korhatár-besorolásokkal foglalkozó ESRB oldalára a Borderlands Game of the Year adatlapja, aminél a PC mellett a PlayStation 4 és az Xbox One volt megjelölve platformként, ezért nem ért minket meglepetésként a Gearbox bejelentése, viszont a legelső rész remastered változatának első részletei így is nagyon biztatóak. 

Hirdetés

A Borderlands: Game of the Year Edition felturbózott grafikával, feljavított fényekkel, textúrákkal és karaktermodellekkel rendelkezik, valamint új Legendary fegyverekre, testreszabási lehetőségekre, átdolgozott inventory-ra, Borderlands 2 stílusú minitérképre, SHiFT-kód támogatásra, és a kampány végén lévő bossharc felerősítésére számíthatunk. Magában foglalja az összes eddig megjelent DLC-t (Zombie Island of Doctor Ned, Mad Moxxi's Underdome Riot, the Secret Armory of General Knoxx, Claptrap's New Robot Revolution) és kihasználja a PlayStation 4 Pro, illetve az Xbox One X plusz teljesítményét is, így támogatja a 4K Ultra HD-t és a HDR-t. Azok is örülhetnek, akik szeretnek másokkal együtt játszani: a játékban nem csak online co-op lesz, hanem négy főt támogató, osztott képernyős mód is. Hangulatos trailer mutatja be, hogy milyen lesz a kipofozott verzió: 

Azok a felhasználók, akik játszottak a Borderlands 2-vel vagy a The Pre-Sequellel, 75 SHiFT kulcsot és két véletlenszerűen választott fegyvert kapnak, ezeket azonban csakis az első, új karakter létrehozásakor lehet felhasználni. 

A Borderlands: Game of the Year Edition április 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Akiknek PC-n megvan a játék, azok ingyen frissíthetnek a GOTY-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)