Hirdetés

Borderlands: Game of the Year Edition - csak konzolokon játszhatunk osztott képernyővel

|

A PC-seknek most egy funkcióval kevesebb jut.

Hirdetés

Néhány napja hivatalossá vált, hogy a Borderlands sorozat első részét egy felújított változatban újból kiadják PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés

A Game of the Year Edition a grafikai újítások mellett új fegyvereket és az összes eddigi DLC-t is tartalmazza. Az online co-op mellett pedig lehetőség lesz akár négyfős osztott képernyős játékra is, viszont ez az opció csak és kizárólag Xbox One-on és PS4-en lesz elérhető.

Sajnos a jó öreg PC ezúttal teljesen kimarad ebből a buliból, a funkció ugyanis a tervek szerint konzol-exkluzív lesz. Ezt Patrick Fenn, a Gearbox producere erősítette meg Twitteren.

Emellett már az is biztos, hogy a PS4 Pro és az Xbox One X konzolok támogatni fogják a játékban a HDR-t, és lehetőségünk lesz játszani 4K-s felbontásban is. Sőt, a field of view beállítást mind a három platformon testreszabhatjuk.

A Borderlands: Game of the Year Edition április 3-án fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)