Hirdetés

Kövesd itt a Borderlands bejelentéseket!

|

A Gearbox várhatóan egész sok mindenről mesél néhány óra múlva, és érdemes lesz hallgatni.

Hirdetés

Hetek óta utalgat a Gearbox arra, hogy valamit bejelent a Borderlands franchise kapcsán a PAX East során. Meg lehet, hogy sok másról is beszélnek majd a srácok.

Hirdetés

Valószínűleg megismerhetjük végre a Borderlands 3 első részleteit, melyet már évek óta fejlesztenek, de eddig semmit nem árultak el róla. Még az sem biztos, hogy Borderlands 3 lesz a neve. Emellett van némi esély a Borderlands: Game of the Year Edition, azaz az első játék felújított változatának leleplezésére, egy switches Borderlands 2 bejelentésére, de jöhet társasjáték, valami &-jeles, egy teljesen új IP, egy Bulletstorm folytatás, meg ki tudja, mi még. A panelbeszélgetés este 7-kor indul, minden fontos bejelentésről írunk majd.

Watch live video from GearboxOfficial on www.twitch.tv

Ha még nem láttátok, nézzétek meg a tegnapi teasert, illetve olvassátok el a kiszivárgott infókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)