Hirdetés

Borderlands - Gortys központi szerepbe kerülhet

|

A Tales from the Borderlands nem egy egyszerű mellékszál, hanem komolyan befolyásolja majd a Borderlands univerzum jövőjét, a játék atyja pedig már ki is találta, kit látna szívesen a folytatásban.

Hirdetés

Kétség sem fér hozzá, hogy tartalmas jövő áll a Borderlands széria előtt, hiszen készül a harmadik rész, sőt, a napokban bejelentették, hogy filmet is készítenek majd a játékból. A jelenleg negyedik részénél járó Tales from the Borderlands is a kánon része, így az itt történő dolgok kihatnak majd a nagy sorozatra is.

A cikk SPOILEREKET tartalmaz, ezért ha még nem játszottál a Tales from the Borderlands: Episode 4-gyel, csak saját felelősségre olvass tovább.

A Borderlands rajongók bizonyára már tisztában vannak vele, hogy a játékból hiányozni fog majd egy korábban igencsak fontos karakter, Scooter, őt ugyanis a Telltale által készített sorozat negyedik részének közepén tragikus körülmények közt elvesztettük. Az értelemszerű döntés az léenne, hogy a helyét Ellie vegye át, de a készítőknek van egy sokkal izgalmasabb ötlete.

A játék atyja, Mikey Neumann a hétvégi PAX Prime-on adott interjút, amelyben elmondta, hogy örülne neki, ha megüresedett pozíciót a tündéri robot, Gortys (akinek egyébként ugyanaz az Ashley Johnson a szinkronja, mint Ellie-nek a The Last of Usban) töltené be. A közönség hatalmas tapssal üdvözölte az ötletet.

Ti mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)