Hirdetés

Felújított változatot kap a Borderlands?

|

PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenhet a játék mindent tartalmazó kiadása, a Game of the Year Edition.

Hirdetés

Készül a Borderlands 3, a Gearbox minden erejét annak fejlesztésére használja, még a Battlebornt is kénytelen volt félretenni emiatt. A BATTLEBORNT IS!

Hirdetés

Viszont úgy tűnik, valaki közben az első Borderlands korszerűsítésén dolgozott, bár nem nagyon kell a játéknak a csinosítás. A koreai korhatárbesorolási bizottság honlapján tűnt fel a Borderlands: Game of the Year Edition, mely PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenhet meg valamikor. Ez ugye nem volt a The Handsome Collection része, csak a BL2 és a The Pre-Sequel, úgyhogy ideje már pótolni az elmaradást.

A megnevezés érdekes, és arra utal, hogy nem remasterről van szó, csak portról. A Ubisoft megjátszotta ezt a Far Cry 3-mal a napokban, és korábban is láttunk ilyenre példát, de jobban örülünk, ha legalább a textúrákon, a framerate-en, vagy a felbontáson húznak valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)