Hirdetés

Most épp két platformon is ingyen játszható a Borderlands: Game of the Year Edition

|

A sorozat első részét és minden DLC-jét szabadon pörgethetjük.

Hirdetés

A játékvilágban is mindenki igyekszik tenni a mi boldogságunkért, a 2K Games például többszörösen. A Humble Bundle-lel szövetkezve egy nagyon kedvező árú csomagot állított össze, amiben a Borderlands Game of the Year és a Borderlands: The Handsome Collection is megtalálható, de aki bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy neki való-e a looter shooter-élmény, most kap egy kis segítséget a döntésben.

Hirdetés

PC-n és Xbox One-on egy héten át, előbbin április 23. 19:00-ig, utóbbin április 23. 9:00-ig ingyen lehet játszani a Borderlands GOTY-val, ami az alapjáték mellett az összes DLC-t tartalmazza. Nem ez volt a sorozat legjobb része, a második sokkal kiforrottabb, de az alapokat ez is remekül megmutatja. Persze valószínűleg nem veszített volna sokat a 2K Games, ha az idén 11 éves játékot örökre ingyen adja (még úgy sem, hogy ez a remaster), de annyi baj legyen, ez is egy korrekt ajánlat, és 18,5 euró nem rossz ár a PC-s változatért, pláne úgy, hogy jár hozzá még több mint tíz cím, ha így fogjuk fel a Humble ajánlatát. Az ingyenes változatokat keressétek a Steamen és az Xbox Store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)