Hirdetés

A Borderlands megálmodója elhagyja a Gearboxot

|

Kezdünk kissé félni a Borderlands sorozat jövőjét illetően, ugyanis Anthony Burch után Matt Armstrong is elhagyja a Gearbox Software csapatát.

Hirdetés

Néhány száz óra Borderlands után azt hiszem elmondhatom magamról, hogy imádom Pandora lakóit, ezért is tartok attól, mi lesz a széria jövője. Matt Armstrong, a Borderlands univerzum atyja bejelentette, hogy távozik a Gearbox stúdiótól. 

Anthony Burch búcsúja után újabb olyan kulcsember hagyja el a csapatot, akinek a hiánya komolyan befolyásolhatja a harmadik rész minőségét. Armstrong gyakorlatilag a franchise megálmodója, ő alkotta meg a Borderlands világot és írta meg az első részt. Talán a legalkalmasabb időpontot választotta a váltásra, mivel a Claptastic Voyage és a Handsome Collection megjelenése már megtörtént, így pedig valószínűleg nem hagy hátra semmilyen befejezetlen projektet. A 2K Australia bezárása szintén egy korszak végét jelzi, egyelőre nincsenek további tervek új tartalmakra egyik Borderlands játékhoz sem. 

Szerintetek milyen hatással lehet a harmadik Borderlands játékra Armstrong hiánya?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)