Hirdetés

Borderlands 3 - egy rajongói teória szerint októberben kell kijönnie a játéknak

|

Egy szemfüles Reddit felhasználó figyelt fel a a trailerben elrejtett számokra, amik akár a megjelenési dátumot is jelezhetik.

Hirdetés

A játékipar abban nagyon hasonlít a filmeshez, hogy ha megjelenik egy már régen várt alkotás előzetese, akkor a rajongók teljes hordája veti rá magát, hogy azt képkockáról képkockára kielemezze. A Borderlands 3 esetében sem történt ez másként.

Hirdetés

A Gearbox tegnap kiadott trailerének tüzetesebb vizsgálata során bukkant rá a Zottelpanda nevű Reddit felhasználó két ugyanazzal a betűtípussal írt számra. Ezek az új helyszíneket bemutató résznél láthatók, pontosabban a 1:40-nél egy "01" és 1:52-nél egy "10".

A teória kiötlői szerint egyértelmű, hogy a Borderlands 3 megjelenésére kaptunk utalásokat, amire több jel is utal. A dátumok írásának módja ugyan országonként eltérő, szerintük itt október 1-et kell jelentsenek a számok, ekkor lesz ugyanis 10 éve, hogy az első Borderlands játék megjelent, ráadásul idén ez a nap csütörtökre esik, ami hagyományosan a megjelenések napja a játékiparban.

Akármennyire is meggyőzően hangzik, ez egy rajongói teória, amit érdemes a helyén kezelni, de ha szerencsénk van, akkor nem kell sokáig kételyek között tengődnünk, ugyanis a Gearbox megígérte, hogy április 3-án  még több részletet osztanak meg velünk játékról.

Ti észrevettetek egyéb érdekességet a trailerben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)