Hirdetés

A Steam visszavágott a korábbi Borderlands-játékokat ért negatív értékelések miatt

|

Egy elég kézenfekvő és egyszerű megoldást talált a Valve az ilyesféle támadások elhárítására.

Hirdetés

Nem új jelenség a review bombing, vagyis amikor a feldühödött játékosok negatív értékelésekkel árasztanak el egy játékot, de nem azért, mert gond lenne az adott produktummal, hanem így fejezik ki elégedetlenségüket egy hozzá kötődő témával kapcsolatban. Úgy tűnik, a Valve megunta ezeket a bosszúhadjáratokat, és most fel is lépett ellenük.

Hirdetés

A játékosok egy része nemrég rossz értékelésekkel kezdte el bombázni a Borderlands első és második részét a Steamen pusztán azért, mert nem örülnek annak, hogy a Borderlands 3 fél évig Epic Store Games-exkluzív lesz. Most azonban úgy tűnik, hogy született egy egész jó megoldás erre a problémára. Ha megnézitek a sorozat bármely korábbi részének adatlapját az oldalon, akkor láthattok egy figyelmeztetést az értékeléseknél, miszerint off-topic vélemények érkeztek egy bizonyos időszakban, és ezeket elrejti a rendszer alapértelmezett beállítások mellett.

Persze ezek a negatív bejegyzések továbbra is elérhetőek, de ennek az új módszernek köszönhetően talán már nem rondítanak bele annyira az összképbe, mint eddig.

Szerintetek jó megoldás ez a Valve részéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)