Hirdetés

Borderlands PC - Megjelenés előtt nem játszható

|

Némelyik amerikai kereskedés a hivatalos megjelenési dátumot figyelmen kívül hagyva rakta ki polcaira a PC-s verziót, lett is nagy csalódás.

Hirdetés

No nem a Borderlands PC-s kiadásának minőségét illetően, hanem azért, mert egyszerűen annyit se mondott a játék, hogy "múúú", amikor a korán ébredő vásárlók megpróbálták működésre bírni.



Az ok meglehetősen prózai, a SecuRom "időzáras" védelme nem kerülhető meg, nem kapcsolható ki, vagyis október 26. (most épp ennyit írunk) előtt nem indítható el az amerikai piacra szánt változat. Ezt a 2K Games közösségi menedzsere jelentette ki a hivatalos fórumon, miután számos játékos intézett panaszt a kiadóhoz, valamint a fejlesztőkhöz. Ugyanez vonatkozik az európai (október 30.) premierre is, tehát hiába sikerül még előtte hozzájutnunk a Borderlands egy példányához, kénytelenk leszünk türelmesen várakozni. A külföldi sajtó szerint megéri, még akkor is, ha az Xbox 360-as verzió tűnik a legjobbnak, ugyanis mind a PC-s, mind a PS3-as kiadás esetén adóhatnak gondok online kooperatív játék esetén a kapcsolódással. PS3-ra időközben már érkezett is javítás.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)