Hirdetés

Borderlands remaster - mi a helyzet az első résszel?

|

A Borderlands: The Handsome Collection csak a második rész és a The Pre-Sequel felújított változatait tartalmazza, és most választ kaptunk arra is, hogy az első rész miért maradt ki a csomagból.

Hirdetés

Mint oly sok más játéksorozat, a Borderlands széria is a második résszel kezdett el szárnyalni, az első, bár zseniális volt, csak irányt mutatott a folytatásoknak.

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a Borderlands vagy a Borderlands 2 volt-e a jobb, és érthető, hogy néhányan hiányolják az első részt a márciusban megjelenő Borderlands: The Handsome Collectionből. A Hitman sorozatnál például elfogadható indoklás volt, hogy a HD Trilogyból azért maradt ki az első játék, mert az nem jelent meg konzolokra, de ebben az esetben most semmi hasonló akadályát nem látni a Borderlands remasterelésének.

 

Randy Pitchford, a Gearbox vezérigazgatója annyit mondott, hogy szerinte is szuper lenne, ha az első játék megjelenne PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de ez egyelőre a Handsome Collection sikerén múlik. Ha bejönnek a számításaik, lesz miből invesztálni az első rész felújításába is, és akkor már tényleg nem állhat semmi az útjába (tehát röviden azért nincs még, mert nem fért bele a keretbe). Egyelőre arra tippelünk, hogy ha meg is jelenik, csak digitálisan (azért még egy gyűjteményt emiatt csak nem adnak ki, de kedves dolog lenne a Handsome Collection vásárlóinak később ingyen odaadni), és ha már elkészül, a DLC-k is jönnek vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)