Hirdetés

Feldühödött tömeg bombázza a régi Borderlands játékok Steam-értékeléseit

|

Ahogy azt előre borítékolni lehetett, beindult a nagy hisztéria az Epic Games Store miatt.

Hirdetés

Valószínűleg senkit sem lepett meg az, hogy amikor a Gearbox bejelentette a Borderlands 3 hat hónapos Epic Game Store-exkluzivitását, a PC-s felhasználók elkezdték a szokásos dühöngést. A tiltakozás szépen, lassan elvonult a közösségi hálókról, és átcsapott a Steam értékelési felületére.

Hirdetés

A Borderlands 1, 2 és a Pre-Sequel oldalai jelenleg is folyamatosan kapják a negatív értékeléseket. Nyilván nem arról van szó, hogy rosszabbak lennének ezek a játékok, mint amilyenek évekkel ezelőtt voltak (sőt, megjöttek a remastered frissítések, melyek még jobbá varázsolták a klasszikusokat), csak a hangos csoport nem örül a Borderlands 3 Epic Game Store-exkluzivitásának, és emiatt sorozatosan nyomják a lefelé mutató hüvelykujjat, illetve kommentekben spammelik az ASCII képeket. Pont ugyanaz a helyzet, mint ami a Metro játékok esetében volt az Exodus exkluzivitása miatt.

Nem biztos, hogy jó terv azzal visszacsalogatni egy kiadót a Steamre, hogy minden ott lévő játékát a porba bombázzák a tiltakozók. Mindettől függetlenül a harmadik rész szeptember 13-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)