Hirdetés

Borderlands: The Handsome Collection - a megszokott szintet hozza a launch trailer

|

Már csak néhányat kell aludni, és az újgenerációs konzolok tulajdonosai is fejest ugorhatnak a Gearbox által megálmodott, bődületesen agyament világba. Erre hívja fel a figyelmet az alábbi trailer is.

Hirdetés

Mióta a 2K Games bejelentette a Borderlands: The Handsome Collectiont, azóta minden héten lottózom, hátha tudok venni egy távirányítható Claptrapet. Nyerni sajnos még nem nyertem, de a játékot azért nem hagyom majd ki.

Alvási szokásoktól függően már csak négyet (±1) kell aludni a Borderlands: The Handsome Collection boltokba kerüléséig, és ha valakinek kimaradtak az eddigi részek, vagy csak az összes letölthető tartalommal együtt játszaná végig azokat, akkor ez a tökéletes alkalom, hogy belecsapjon a lecsóba.

A játék megjelenését hirdető előzetes épp olyan elborult, mint maga az univerzum, így ha ez nem jön be, akkor jó eséllyel a játék sem fog. Van itt minden a gameplay részektől kezdve a káromkodáson át egészen a... na mindegy, hagyjuk. Egy dolog biztos: mi négyen fogunk local co-opozni az idei GameStar táborban.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)