Hirdetés

Borderlands: The Handsome Collection - elképesztő csomag PS4-re és Xbox One-ra

|

Csodás nap ez a Borderlands rajongók számára, a 2K Games ugyanis bejelentette, hogy már csak az utolsó simításokat végzik, így hamarosan a jelenlegi konzolgeneráción is elszabadulhat az őrület.

Hirdetés

Jó dolog mostanság Borderlands rajongónak lenni, hiszen nem csak a Borderlands: The Pre-Sequel! sikerült kifejezetten ütősre, de folyamatban van a Tales from the Borderlands sorozat is. A Pre-Sequel!-ből sajnos sok játékos kimaradt, hiszen PC mellett csak az előző konzolgeneráción élvezhettük a játékot, ez azonban hamarosan megváltozik.

Néhány perccel ezelőtt érkezett a hivatalos bejelentés, amely szerint a Borderlands univerzum hamarosan átköltözik PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. A Borderlands: The Handsome Collection névre keresztelt csomagba a Borderlands 2 és annak összes extra tartalma, valamint a Borderlands: The Pre-Sequel és annak összes extra tartalma belekerült.

Mindkét játék HD felbontásban, gyönyörű grafikával kerül majd a tévéképernyőkre, és akkor sem kell izgulnunk, ha korábban már játszottunk a játékokkal, hiszen konzolcsaládon belül importálhatóak lesznek a mentések. Azt említettük már, hogy mindkét játékban van osztott-képernyős local-coop, amelyet egyszerre akár négyen (ismétlem, 4 darab ember) is tolhatunk?

A Borderlands 2 Collector's Edition anno igen durvára sikeredett, így a srácoknak igencsak fel kellett kötni a gatyát, ha ezt überelni akarták. Elsőre mi sem akartuk elhinni, de a mindössze 5000 példányszámban készülő Claptrap-in-a-box Edition tartalma egy távirányítós Claptrap robot, amelyet a saját telefonunkról vezérelhetünk. Az egy keréken egyensúlyozó fenevad nem csak beszélni tud, de a kameráján keresztül látjuk is, amit a robot, így akár a szomszéd szobából is irányíthatjuk. A 12 exkluzív litográfiát és gyűjtői steelboxot tartalmazó csomag ára 350 euró lesz, de valószínűleg egy perc alatt fog mind elfogyni.

A Borderlands: The Handsome Collection megjelenés március 27-én esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)