Hirdetés

Borderlands - lemaradtál a Claptrap robotról? Most újra kapható, de másképp

|

A Borderlands: The Handsome Collection gyűjtői kiadásában egy távirányítós Claptrap robot járt a játék mellé. Sikerült fokozni.

Hirdetés

Az elmúlt években nem egy olyan gyűjtői kiadás jött, amiért kérdés nélkül pénzt adtunk volna, de vagy lecsúsztunk róla, vagy nem jött Magyarországra. Vagy nem volt pénzünk rá. 

A Borderlands: The Handsome Collection Claptrap-in-a-Box Edition kiadása a benne lévő, távirányítós Claptrap robot miatt gyorsan elfogyott, és a nagy sikerre való tekintettel a 2K Games most újra kiadja, de egy kicsit feltuningolva: jön a Gentleman Claptrap-in-Box Edition, benne a játék PS4-es vagy Xbox One-os változatával, 12 litográfiával, fémdobozzal, és a bajszos, öltönyös, monoklis, keménykalapos, távirányítós Claptrappel.

Egyelőre úgy tudjuk, csak az Egyesült Királyságban lesz kapható november 27-től, és nyilván nagyon limitált számban. Aki épp ott van, markoljon fel egyet. Kettőt. Mindet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)