Hirdetés

Ezért ingyenes a Borderlands: The Handsome Collection

|

Ahogy sejtettük, nem egy hiba miatt tölthető le ingyen a Borderlands 2 és a The Pre-Sequel felújított változata.

Hirdetés

Többször előfordult már, hogy valaki valamit rosszkor nyomott meg, és egyes játékok ingyenesen elérhetővé váltak mindenki számára. Az Assassin's Creed IV: Black Flag Xbox 360-as változatát például bárki letölthette és örökre megtarthatta, akár rendelkezett Gold előfizetéssel, akár nem.

Egy kicsit reméltük, hogy a Borderlands: The Handsome Collectionnel is ez a helyzet Xbox One-on, de a dolog sajnos nem így működik. A Microsoft nyílt hétvégét tart, minden Xbox Live felhasználó számára megnyitja az online játék lehetőségét, és hogy biztosan legyen valami, amit mindenki kipróbálhat, október 30-áig ingyenesen játszhatóvá tette a csomagot. Maga a konkrét játék 8796 forintba kerül, csak az Unlock Bundle letöltése engedélyezett. Ha lejár a promóció, valószínűleg mindenkitől elveszik a játékokat. Használjátok ki azért a lehetőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)