Hirdetés

Napi büntetés: Borderlands: The Handsome Collection "Super Bowl reklám"

|

Erre nem voltunk felkészülve. A Gearbox is készített egy reklámot a Super Bowlra, ami a Borderlands: The Handsome Collection távirányítós Claptrapjét reklámozza, de a srácoknak sikerült egy hajszálnyit túltolni a dolgot.

Hirdetés

Ha mindannyian eladnánk a vesénket, talán még akkor sem tudnánk reklámhelyet vásárolni a Super Bowl alatt. Pedig milyen menő lenne ott egy GameStar reklám...

A Gearbox Borderlands: The Handsome Collection reklámját csak azért nem láthattuk a Super Bowl közben, mert a srácok „lekésték a határidőt”. Persze nyilván inkább a fent említett okokból maradt ki, de ügyesen meglovagolva a felhajtást azért kiadtak egy új, „félkész” trailert, amiben egy fiatalember megunja játékait, de szerencsére kap egy távirányítós Claptrapet. A többit már inkább nem is boncolgatjuk, nézzétek meg, aztán nézzétek meg újra, hogy biztosak legyetek benne, hogy amit láttatok, az tényleg úgy volt.

A Borderlands: The Handsome Collection megjelenési dátuma március 27, a csomag PlayStation 4-re és Xbox One-ra lesz kapható, több mint 100 000 forintért a videóban látott Claptrap figurával. Nem ezzel, de ilyennel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)