Hirdetés

Borderlands: The Handsome Collection - már semmi sem állhat a megjelenés útjába

|

Bearanyozódott a Gearbox Software újgenerációs Borderlands gyűjteménye, a The Handsome Collection.

Hirdetés

Miután sikeresen elraktároztuk magunkban, hogy milyen úton-módon vihetjük át a régi mentéseinket a Cross Save funkció segítségével a jelenlegi generációs Borderlands 2-be és a The-Pre Sequelbe, a 2K Games bejelentette, hogy hivatalosan is elkészült a kollekció. 

A The Handsome Collection aranylemezre került - hirdeti a 2K az alábbi Twitter üzenet plakátján, vagyis a Borderlands 2-t, a Borderlands: The Pre-Sequelt és az összes hozzájuk tartózó bővítményt tartalmazó csomagot már semmi sem akadályozhatja meg, hogy megjelenjen. Talán Claptrap. 

A Borderlands: The Handsome Collection március 27-én érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Melyik platformra fogjátok majd beszerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)