Hirdetés

PAX East 2015 - Borderlands: The Pre-Sequel Claptastic Voyage DLC bejelentés

|

A Gearbox PAX East 2015-ös előadásában leleplezte a Borderland: The Pre-Sequel negyedik DLC-jét, ami Claptrap elméjébe visz el minket, és összeköti a Borderlands 2 történéseit a játékéval.

Hirdetés

Egy ideje tudjuk, hogy a Season Pass-ban foglalt negyedik Borderlands: The Pre-Sequel DLC középpontjában Claptrap áll, de az mindeddig titok volt, hogy pontosan hogyan.

A Borderlands DLC-hez képest rövid nevű Claptastic Voyage-ban a játékosok minden eddiginél közelebbről ismerhetik meg Claptrap „vágyait, álmait, félelmeit, és ostobaságát.” A tíz új pálya egytől-egyig a robot elméjében játszódik, de bármely karakterrel játszhatunk, és megtudjuk végre, mi történt a második rész és a folytatás eseményei között. Új fegyverek, ellenfelek és skillek szintén jönnek. Trailer egyelőre nincs, csak ez a kézikamerával rögzített, nem kimondottan jó minőségű felvétel.

A Borderlands: The Pre-Sequel - Claptastic Voyage DLC megjelenési dátuma március 24, a Handsome Collection vásárlói nem találják a lemezen, ők szintén letölthető formában kapják meg (alighanem ingyen).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)