Hirdetés

Borderlands: The Pre-Sequel - kiszivárogtak az achievementek

|

Idő előtt került ki a netre a Borderlands: The Pre-Sequel achievementjeinek listája. Az internet sötét és tele van SPOILER-rel.

Hirdetés

No, ha esetleg úgy érzed, hogy a Borderlands: The Pre-Sequel titkait jobb megtartani a megjelenésig, akkor most tessék szépen kilépni ebből a cikkből. Mindenki más görgessen, mintha nem lenne holnap.

A Borderlands: The Pre-Sequel megjelenésig még van hátra pár hét, de az internet nem az a türelmes fajta és általában jó előre lelő minden meglepetést. A Gearbox jelenleg egyik lábbal még a bíróságon van, a másikkal viszont térdig a Borderlands: The Pre-Sequel fejlesztésében, amiben egyébként nemcsak Claptrap lesz játszható, de - nyilván DLC-ben - Handsome Jack is.

A Borderlands: The Pre-Sequel achievementjeiből összesen harminc van, aminek egy része a kraftoláshoz és a gyilkoláshoz, a több pedig a gyűjtögetéshez kapcsolódik, illetve van 20 titkos achievement is. Én személy szerint nem akarom tudni, hogy mi is történik majd, úgyhogy csendben itt hagyom nektek ezt a linket, ahol megnézhetitek a teljes listát.

A Borderlands: The Pre-Sequel megjelenés október 17-én várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)